Hogy mostantól a borotválkozás is elegáns legyen

Nagyon menő ez a szett, úgyhogy ha esetleg még valaki borotválkozik, vagy csak a szett kedvéért levágná a borostát, hát csakis ezzel tegye!

Képernyőfotó 2014-03-09 - 20.01.12.png

A borotvapamacs borz sörtéjű, ami ugye már több száz éve bizonyított, hogy rendkívül jól fel tudja szívni a vizet, de közben tökéletesen benedvesíti az arcbőrt is. A borotvának csak a kinézete újszerű és lenyűgöző, egyébként egy teljesen sima Mach 3 fej is megfelelően illeszkedik hozzá, tehát ebből a szempontból nem újdonság. Mégis ez a szett elengedhetetlen a luxus módon történő borotválkozáshoz, sőt, ajándéknak is ideális, ugyanis az ecset szárába két betűt ingyen és bérmentve belevésnek a vevő kérésének megfelelően. Ja, igaz is, az egész 198 amerikai dollárba kerül, azaz 44 500 forintba. Hülyének is megéri, nem?

 

Képernyőfotó 2014-03-09 - 20.02.15.pngHa nem mondtuk volna, kézzel készített termék, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Heritage kínálja és szerencsére online is hozzá lehet jutni.

Címkék: borotva plusz

A bejegyzés trackback címe:

https://maninblack.blog.hu/api/trackback/id/tr375851766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása