Most akkor menő a fekete és a barna együtt?

Na, hát ha a virágos Burberry póló nem verte volna ki a biztosítékot, akkor ez a csodálatos szett biztosan kifogja. 

Képernyőfotó 2014-02-14 - 22.11.32.pngIgazság szerint az inget és a kabátot talán még el is tudjuk képzelni valamelyik valóságshow-hős ruhatárába, de a nadrággal és a cipővel vannak kétségeink. Először is ezek a háromnegyedes gatyák nagyon bénák, ráadásul egy bőrcipővel még tovább lehet rontnai ezt a hatást. De most komolyan, az ikerpár most eléggé mellélőtt ezzel a kombóval és egyáltalán nem gondoljuk, hogy ezzel az összeállítással fogja a legnagyobbat szakítani a Dsquared. Vagy mégis?

Képernyőfotó 2014-02-14 - 22.11.39.pngEzt a szaggatott aljú nadrágot(?) 140 000 forintért tukmálják a lájkvadászokra, a dzseki egy kicsit drágább: 830 000 forint. Még szerencse, hogy egymillióból kijön a tavaszi outfit...

A bejegyzés trackback címe:

https://maninblack.blog.hu/api/trackback/id/tr715815001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása