Itt a tavasz? A Burberrynél úgy képzelik

Képernyőfotó 2014-02-14 - 21.22.23.pngAhogyan ezt a képet nézzük, azon tűnődünk, hogy az angol Burberry cég tervezőinél egy kicsit elgurulhatott a gyógyszer amikor ezt az egyszerű fehér pamut pólót megálmodták. A jobb oldalán lévő hatalmas kék virággal ugyan semmi bajunk nincs, azzal már annál inkább, hogy ezt a nem éppen férfias darabot kicsivel több, mint 71 ezer fotinért akarják rásózni az infantilis, vagy női lelkülettel megáldott férfira. Esetleg még azt is el tudjuk képzelni, hogy néhány hölgy vesz ilyet szerelmének - őszintén sajnálunk ha Te is ilyet kaptál pár nappal ezelőtt Valentin napra. 

Képernyőfotó 2014-02-14 - 21.22.33.pngMondjuk hátulról nézve egészen megnyerő, vagy inkább mégsem. De legalább virág nincs rajta...

A bejegyzés trackback címe:

https://maninblack.blog.hu/api/trackback/id/tr905814941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása