Öt cucc, amit mindketten hordhattok a csajoddal. Ha mertek!

A The Guardian összeszedett öt olyan ruhadarabot, amit férfiak és nők is egyaránt hordhatnak. Mutatjuk a képeket, döntsd el, mennyire van igazuk?!  

Címkék: unisex azutcaembere

Legyél menő feltűnés nélkül!

A Bottega Veneta 2014/2015-ös kollekciója (s)nem a harsány színekről és a különlegesen feltűnő megoldásokkal lesz népszerű. A nagyon letisztult és visszafogott színek, vonalak nyilván egy másik csoportot céloznak meg, mint Cavalli ruhái. A luxus alapanyagok szofisztikált…

Rolex a múltból

Nem is nagyon tudunk/akarunk sokat hozzáfűzni ehhez az 1940-es Rolex Chronohoz. Klasszikus, gyönyörű, egyedi. Ja és persze, hogy több, mint 200 millió forintot ér. De ez tényleg csak a másodlagos. Tényleg?!

Címkék: óra rolex plusz

Ted Baker odatette a nyári filmjét

A londoni Ted Baker már nem is reklámot forgatott, hanem egy komplett filmet, amiben egy gyönyörűen fényképezett szerelmi történetben vonultatja fel az idei évre szánt tavaszi és nyári ruháit. Le a kalappal!

Borban az igazság!?

Ha már főzési technikáddal nem is tudod levenni barátnődet a lábáról, ezzel a kétezres évjáratú bordeaux-i, testes Mouton Rothschild vörös borral biztosan. Vagy legalábbis az árával... A palackért nem kevesebb, mint 740 000 forintot kell perkálni, cserébe viszont kiválóan…

süti beállítások módosítása